Om Flyvende Fugle

Om Flyvende Fugle

Hej bloggen denne her side handler så om bloggen.

Først vil jeg lige starte med, at forklare, hvorfor bloggen hedder Flyvende Fugle.

For mig betyder ordene flyvende fugle frihed. Frihed betyder rigtig meget for mig. Jeg synes det er vigtigt, at kunne være fri, og det er noget man skal sætte pris på. Frihed kan være mange ting, for mig er det, at kunne sige min mening, være den jeg er og kunne se ud, som jeg vil. Det er ikke alle der kan det, så derfor sætter jeg virkelig pris på det.

En måde at udtrykke sig selv på er også ved, at blogge ligesom jeg gør. Jeg elsker, at blogge jeg elsker det med at sidde med computeren og tænke: hvad skal jeg finde på, at skrive idag, så kommer ideerne bare flyvende. Jeg blogger primert om makeup, fotografi, spændende oplevelser, redigering af billeder, inspiration, mode, musik og meget andet listen er lang, men kort sagt blogger jeg, om det jeg har lyst til.

Hvis i har et spørgsmål, kan i bare skrive det i kommentaren.

Kys

4 comments:

 1. Super sød og spændende blog du har dig!! :) Følger ivrigt med.

  Frederikke - fucking-mixtape.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ej tusind tak det er dejligt, at vide at der er nogen der følger med <3

   Delete
 2. Hvad hedder den skabelon du bruger til at lave de der faner? Der er to faner i din blog: Den aktuelle blog og den her fane. :)

  ReplyDelete
 3. Ude i siden i det der hedder layout har jeg addet en gadget der hedder pages og i den kan man, så lave en masse faner. Jeg håber det var svar nok :)

  ReplyDelete